Néhány fontos információ a koronavírus járvány idejére, amely érinti a közösségi életünket:

A koronavírus járvány idején is megtartjuk vasárnapi istentiszteleteinket a szokott rendben. 9 órakor a MÁV-telepi templomban, 10 órakor pedig az Arany János utcai templomunkban.


Kérjük a testvéreket, hogy az istentiszteleten igyekezzenek úgy ülni, hogy egy-egy padsorban csak három ember üljön, lehetőleg egymástól egyenlő távolságban.


Kérjük, ha valaki betegnek érzi magát, akkor ne jöjjön az istentiszteleti közösségbe, hanem forduljon mihamarabb orvoshoz.


Szükség esetén gyülekezetünk lelkipásztorai telefonon is elérhetőek: +36-1/307-72-60; +36-30/601-69-79.


Ahogy azt már a március 8-i istentiszteleten is gyakoroltuk, a kijáratnál a lelkipásztorral és a gondnokkal nem fogunk kezet, kérjük a testvéreket, hogy egyelőre egymás között is kerüljék a kézfogást és az egyéb közvetlen köszöntési formákat.


Ha valaki nem tud vagy a kialakult helyzetre tekintettel nem szándékozik eljönni az istentiszteletekre, kérjük, keresse fel a www.ruref.hu gyülekezeti honlapot és ott a kezdőoldalon, a jobb oldali sáv tetején megtalálja az istentiszteleteinket (Igehirdetések hátramenetben). A vasárnapi istentiszteleteket igyekszünk még aznap koradélután elérhetővé tenni.


A nagypénteki és a húsvéti istentiszteleteken egyéni kiskelyhekben vesszük magunkhoz az úrvacsorai bort.