A tábor június 18-án hétfőn de. 8 órakor kezdődik.

A gyermekeket minden reggel 8 órára várjuk. Ha nem tudják megoldani, hogy ebben az időpontban érkezzen gyermekük, keressenek fel minket, hogy megbeszéljük, hogy korábban is tudjuk-e fogadni gyermeküket.

Minden délelőtt kirándulunk valahová. Hétfőn a Normafánál játszunk. Kedden a Vasarely  Múzeumban lesz múzeumpedagógiai foglalkozás, majd a Margit-szigeten sétálunk. Szerdán a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban lesz foglalkozás, majd séta a Városligetben. Csütörtökön a Nemzeti Galériába megyünk múzeumpedagógiai foglalkozásra, Budára. Pénteken az állatkertbe megyünk.

Délutánonként a templomban lesz éneklés és biblia tanítás, játék. Négy órakor lehet a gyermekekért jönni. Ha ettől eltérő időpontban érkeznek, kérjük, jelezzék.

A bérletekkel és jegyekkel kapcsolatosan az a kérésünk, hogy a bérlettel rendelkező gyermekek tartsák az igazolványukat a hátizsákjukban. Nem kell elővenniük a bérleteket az utazás során, csak ha felszólítják őket erre; a csoportot a metrónál átengedik enélkül is. A bérlettel nem rendelkező gyermekektől 3000 forintot kérünk, és a jegyeik nálunk lesznek.

Kérjük, hogy a gyerekek minden reggel hozzanak magukkal egy kis hátizsákot. A zsákban egész délelőttre inni- és ennivalót. Indulás előtt nem tudunk reggelezni a gyülekezetben, és fél kettőre, ebédre érkezünk vissza. Mivel nagy melegben utaznuk, ne legyen folyós, ragadós étel. Innivalónak is elsősorban vizet (vagy gyümölcslevet) szeretnénk kérni. A táborozás során tehát ebédet biztosítunk illetve délután gyümölcslevet, szörpöt, vizet teszünk ki az asztalokra.

Kedden nem jövünk vissza a gyülekezetbe ebédelni. Kérjük, egész napra csomagoljanak a gyermekeknek hideg ételt!

Kérjük, hogy kényelmes ruhában jöjjenek a gyerekek, kipróbált cipőben és feltétlenül hozzanak napellenző sapkát. Lesznek hosszabb utazásaink, így feltétlenül kérjük, hogy – még ha nem is szeretik a gyermekek a nyári sapkát -, a táborban feltétlenül használják. Az értékekre vigyázniuk kell. Ha telefont hoznak, kérjük, hogy jól csomagolják be, nehogy a tömegközlekedés során elvesszen, stb.

Nem szükséges költőpénzt hozni. A múzeumokban, és az állatkertben is vannak boltok. Biztosan észreveszik ezeket, és ha vásárolni akarnak a gyermekek, megengedjük nekik, de nem bátorítanánk őket erre.

A mobiltelefon vagy más játékok használta utazás és múzeumlátogatás vagy más külső program idejében nem engedélyezett. A mobiltelefonokat, ha lehetséges, a gyülekezetben se használják a gyerekek!

Elérhetőségeink:

Szabó S. Péter: 06-30/601-6979, Lénárd Zsuzsanna: 06-30/56-34-275.

E-mail cím: lenardzsuzsanna@yahoo.com.