Istentiszteletek rendje a böjti időszakban

Böjt első vasárnapjától (február 21.) kezdve a vasárnapi istentiszteleteink ismét látogathatók lesznek. A szokott rendben a MÁV-telepi istentisztelet reggel 9 órakor kezdődik, az Arany János utcai istentisztelet pedig de. 10 órakor. A 10 órás istentisztelettel egy időben gyermek-istentiszteletet is tartunk.

Kérjük azokat a testvéreket, akik készek eljönni a templomi istentiszteletre, hogy vegyék komolyan és tartsák be a járványügyi előírásokat, különösen is:

  • a belépésnél (és a kilépésnél) használják a kézfertőtlenítőt,
  • az istentisztelet ideje alatt hordjanak maszkot, amely a szájat és az orrot is eltakarja,
  • a kijelölt padsorokba üljenek (minden második padsor) és ott is tartsák meg egymástól a 1,5 m távolságot,
  • kerüljék a testi kontaktust (pl. a kézfogást)

A nyitás egyelőre csak a vasárnap délelőtti istentiszteletekre vonatkozik, más alkalmakat egyelőre még nem tartunk meg.

Vannak olyan testvéreink, akik szívesen részt vennének az istentiszteleten, de még nem készek arra, hogy eljöjjenek. Nekik továbbra is azt ajánljuk, hogy kövessék figyelemmel a gyülekezetünk honlapjára feltett igehirdetéseket és áhítatokat. Ezek folyamatosan elérhetők lesznek a böjt és húsvét ideje alatt is.

A templomaink látogathatóságáról egyházmegyénk esperesének a felhívására az egyházközség presbitériuma egyhangúlag döntött a 2021. február 5-i presbiteri gyűlésen.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .