Szeretettel köszöntöm a honlap látogatóit!

Gyülekezetünk tagjai közül sokan rendszeresen körülnéznek itt, ellenőriznek egy időpontot, megkeresnek egy nevet vagy telefonszámot, esetleg a bankszámlaszámra kíváncsiak. Van olyan is, aki igehirdetést hallgat. Közben pedig jó érzés emlékeket felidézni vagy átnézni, mi is várható a közeljövőben. Egy kicsit beleszagolhatunk gyülekezetünk levegőjébe, életébe.

Ezt a honlapot elsősorban a gyülekezet tagjainak készítjük, hogy könnyebben tájékozódjanak közösségünk mindennapjaiban és jobban átlássák a közösen végzett szolgálatot, lehetőségeket.

Az eddigiekhez képest újdonság, hogy a gyülekezeti könyvmisszió is helyet kap a honlapon és a különféle szolgálatot végző testvérek közvetlenebbül szervezhetik meg a közös munkát.

Természetesen a „véletlenül” idelátogatók is haszonnal böngészhetik oldalainkat. A honlap célja a személyes találkozás előkészítése.

Gyülekezetünk pecsétjén található egyik ige az 1Kor. 4: 1-2:

„Úgy tekintsen minket minden ember, mint Krisztus szolgáit és Isten titkainak sáfárait. Márpedig a sáfároktól elsősorban azt követelik, hogy mindegyikük hűségesnek bizonyuljon.”